T-Mobile Blijft Groeien Dankzij Onbeperkt Abonnement

T-MobileT-Mobile wist in het tweede kwartaal van 2017 opnieuw een hoop nieuwe klanten aan te trekken. De groei van het bedrijf was vooral te danken een abonnementen met onbeperkte data.

Van april tot en met juni kreeg T-Mobile er maar liefst 60.000 nieuwe klanten bij. Dit heeft het bedrijf woensdag bekendgemaakt. In de voorgaande kwartalen groeide het gebruikersaantal nog sneller, maar het is wel twee keer zoveel als in het tweede kwartaal van 2016.

Halverwege vorig jaar besloot T-Mobile om grotere en onbeperkte bundels aan te bieden voor lagere prijzen. Dit is een grote reden voor de groei in gebruikersaantallen, maar niet de enige reden. Volgens de directeur van T-Mobile Nederland is de groei ook te danken aan investeringen in het netwerk en vernieuwingen van de T-Mobile winkels.

Andere providers zoals Tele2 proberen vergelijkbare abonnementen aan te bieden om te kunnen concurreren met T-Mobile. Directeur Søren Abildgaard laat echter weten dat de onbeperkte bundels van Tele2 weinig gevolgen hebben gehad op de gebruikersaantallen van T-Mobile.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. hansz schreef:

    Sinds maart dit jaar ook bij T-Mobile nadat T-Mobile Vodafone Thuis had overgenomen. Kreeg een voorstel van T-Mobile waar je geen nee tegen kon zeggen. Ik ging 50% minder betalen en kreeg er meer voor terug. Het netwerk van T-Mobile valt mij niet tegen, ook binnen een goed bereik met 4G. Waar ik wel heel erg aan moest wennen (nog steeds) is de geluidskwaliteit bij gesprekken. Die is bij Vodafone echt stukken beter. Voor mij een goede rede om na dit contract weer terug te gaan naar Vodafone.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.