Nokia En HMD Werken Niet Aan Nieuwe Tablet

Nokia N1Nokia is sinds de samenwerking met HMD weer actief op de smartphonemarkt. Het afgelopen jaar zijn al verschillende Android-smartphones uitgebracht, maar het is nog wachten op een nieuwe Nokia-tablet. HMD heeft tijdens een interview nu echter laten weten dat het bedrijf zich nu 100% focust op smartphones. Een opvolger van de Nokia N1-tablet zal voorlopig dus niet worden aangekondigd.

In 2014 introduceerde Nokia de Nokia N1, een tablet die alleen in enkele Aziatische landen beschikbaar is. Ondanks de positieve reacties heeft Nokia nooit een opvolger uitgebracht. Uit een interview met Pekka Rantala, de directeur van HMD blijkt dat een opvolger voorlopig ook niet zal worden gemaakt.

Onze focus is nu honderd procent op telefoons en randapparatuur. Dat is mooi genoeg om aan verder te bouwen voordat we weer tijd hebben om na te denken over iets anders.

HMD heeft eerder de Nokia 3, 5 en 6 aangekondigd, die voor 149, 199 en 249 euro over de toonbank gaan. Ook heeft het bedrijf een opvolger van de bekende Nokia 3310 uitgebracht. HMD zal volgens de geruchten later dit jaar nog meer Nokia-smartphones presenteren.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.