Storing Tijdens Eerste Pokémon GO Festival

Legendarische Pokemon GOHet Pokémon Go Fest in Chicago is geen groot succes. Pokémon Go was tijdens het evenement namelijk vrijwel onspeelbaar vanwege storingen met de server.

Om het éénjarig bestaan en de komst van de legendarische Pokémon te vieren vond afgelopen weekend in Grant Park, Chicago, het eerste Pokémon Go Fest plaats. Al snel bleek echter dat de verbinding in het park niet goed was en dat het spel kampte met serverproblemen.

Uiteraard waren de bezoekers van het evenement niet blij, aangezien zij hadden betaald voor kaartjes om toegang te krijgen tot het Pokémon Go Fest. Toen John Hanke, de CEO van Niantic, het podium betrad, werd hij met boegeroep onthaald omdat de bezoekers het spel niet konden spelen.

Niantic beloofde de problemen op te lossen en de kosten voor de kaartjes te vergoeden. Ook ontvangen de bezoekers honderd dollar aan Pokécoins.

Tijdens het festival in Chicago is het de bedoeling om opdrachten uit te voeren en zo veel mogelijk Pokémon te vangen. Als spelers wereldwijd genoeg Pokémon vangen zullen er in Chicago legendarische Pokémon verschijnen die spelers gezamenlijk moeten verslaan. Inmiddels zijn de legendarische Pokémon Lugia en Articuno verschenen.

Op 12 augustus zal er in Amstelveen ook een Pokémon Go festival worden gehouden. Tijdens dit festival kunnen spelers Pokémon vangen die hier normaal niet voorkomen.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.