“Samsung Werkt Aan Draadloze Headset Met Bixby-integratie”

Samsung BixbyVolgens de laatste geruchten werkt de Zuid-Koreaanse fabrikant Samsung aan draadloze oordopjes met Bixby-integratie. Hierdoor zou het mogelijk moeten zijn om Bixby op te roepen via de oordopjes. Samsung zal de oordopjes mogelijk op 23 augustus samen met de Galaxy Note 8 introduceren.

In 2016 introduceerde Samsung de Gear IconX, de eerste compleet draadloze oordopjes van de fabrikant. De Gear IconX is een zeer complete en opvallende headset, maar gebruikers klagen over de korte accuduur. Toch zou Samsung opnieuw een poging willen wagen om een nieuwe draadloze headset op de markt te brengen, ditmaal met integratie van de slimme assistent Bixby. Hierdoor is het mogelijk om Bixby rechtstreeks te activeren en bedienen met de oortjes. Ook zou noise cancelling aanwezig zijn.

Samsung zou met de nieuwe headset willen concurreren met de AirPods van Apple, die integratie van Siri hebben. Je kunt Siri activeren door op de zijkant van de AirPods te klikken, waarna je Siri kunt gebruiken om bijvoorbeeld je muziek te bedienen.

Samsung zal de oordopjes met Bixby-integratie mogelijk tegelijk met de Galaxy Note 8 introduceren. De Galaxy Note 8 krijgen we op 23 augustus te zien.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.