“Google Gaat YouTube Red en Google Play Music Samenvoegen”

YouTube-RedGoogle gaat de diensten YouTube Red en Google Play Music samenvoegen om een nieuw platform voor muziekstreaming te creëren. Lyor Cohen, hoofd van muziek van YouTube Red, heeft tijdens de New Music Seminar conferentie in New York aangegeven dat een combinatie van de twee diensten nodig is om meer leden te werven.

Gebruikers van YouTube Red krijgen geen advertenties te zien en kunnen video’s offline opslaan. Ook zijn bepaalde video’s alleen beschikbaar voor YouTube Red-gebruikers. Gebruikers van YouTube Red krijgen gratis toegang tot Google Play Music.

Volgens de website The Verge ligt het voor de hand dat Google de twee diensten wil samenvoegen om het voor muziekliefhebbers minder complex te maken. Google laat in een verklaring weten eerst de abonnees te zullen informeren over eventuele wijzigingen.

Muziek is erg belangrijk voor Google en we evalueren hoe we onze muziekdiensten kunnen samenbrengen om het beste product te creëren voor onze gebruikers, muziekpartners en artiesten.

Cohen laat ook weten meer te willen samenwerken met platenlabels en houders van de auteursrechten. Volgens Cohen is het belangrijk voor de muziekbusiness om meer samen te werken met elkaar, inplaats van hier en daar een deal te sluiten.

via [telegraaf]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.