Xiaomi-sale Met Grote Kortingen Op Smartphones En Wearables

xiaomi mi6Op Androidics.nl schrijven wij regelmatig over Xiaomi-toestellen, omdat de smartphones en wearables van deze fabrikant steeds populairder worden en voor aantrekkelijke prijzen over de toonbank gaan. Op de website GearBest is nu een Xiaomi-actie gaande waarbij Xiaomi-producten tegen extra aantrekkelijke prijzen worden aangeboden.

Tijdens de Xiaomi “mid-year sale” worden kortingen tot 60% aangeboden op Xiaomi producten. Veel mensen kennen Xiaomi vooral van de fitness trackers en krachtige smartphones, maar de fabrikant verkoopt ook drones, tassen, tablets, camera’s, headsets, laptops, huishoudapparatuur en meer.

Vooral smartphones zijn nu aantrekkelijk geprijsd. Zo kun je de Redmi 4X nu kopen voor slechts 100 euro, de Redmi Note 4 voor 135 euro en de high-end Xiaomi Mi6 voor 360 euro.

Aan aantal andere leuke gadgets zijn de Mi Band 2 en de Xiaomi Huami AMAZFIT, die nu voor 19 euro en 88 euro worden aangeboden. Headsets en speakers zijn al verkrijgbaar vanaf 5 euro, dus waar je ook naar opzoek bent, nu is een goed moment om gebruik te maken van de mid-year sale.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.