“Foto’s Tonen Xiaomi Mi Mix 3”

Xiaomi-Mi-Mix-3-foto-headerEr zijn foto’s opgedoken waarop we volgens de bron de Xiaomi Mi Mix 3 zien. het valt op dat de smartphone nog dunnere schermranden heeft dan de Mi Mix 2s.

Waarschijnlijk zal Xiaomi de Mi Mix 3 volgende maand introduceren, een jaar na de introductie van de Mi Mix 2. Details over dit toestel duiken dan ook steeds vaker op, alhoewel de geruchten elkaar tot nu toe nog wel een beetje tegenspreken.

Ditmaal zien we drie foto’s van de vermoedelijke Mi Mix 3. Aan de voorkant zien we nog dunnere schermranden dan op de Mi Mix 2s. De smartphone heeft opnieuw een metalen frame met een keramisch en glazen achterkant. Dit keer zien we een dual-camera aan de achterkant, terwijl de vingerafdrukscanner daar juist ontbreekt. Het is goed mogelijk dat Xiaomi de vingerafdrukscanner heeft verwerkt in het scherm.

Net als bij de voorganger ontbreekt een 3.5mm koptelefoonaansluiting. Intern verwachten we een Snapdragon 845-processor en een 20 megapixel selfie-camera. Het OLED-scherm is minimaal 6-inch groot.

via [androidheadlines]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.