Archos Child Pad komt half mei

Het is alweer een flinke tijd geleden dat we schreven over de Archos Child Pad maar er is weer nieuws. De Child Pad heeft namelijk een klein beetje vertraging, dit omdat -volgens PCAdvisor- Archos nog een aantal kleine updates wil doorvoeren. De tablet staat nu gepland voor halverwege de maand mei.

De Child Pad is een tablet speciaal voor kinderen met een 7-inch scherm en als besturingssysteem Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). De resolutie van het scherm is 800×480 pixels en de tablet is verder voorzien van een 1GHz ARM Cortex A8 processor. Het werkgeheugen bedraagt 1GB en je hebt 4GB aan opslagruimte.

Het doel van de Archos Child Pad is natuurlijk om zo kindvriendelijk mogelijk te zijn, daarom is er een aparte Kids App Store voor ontwikkeld met 14 categorieën met maar liefst een totaal van 10.000 applicaties voor kinderen. Het interface is door Archos ook compleet anders ingericht, voornamelijk een stuk kleurrijker. De prijs van dit mooie stukje techniek zal ongeveer 99 euro zijn en hij is vanaf half mei verkrijgbaar.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.