Samsung Galaxy S3 (GT-i9300) specificaties en schets

Dat er veel geruchten de laatste dagen gaan over de nieuwe Samsung Galaxy S3 weten we en vandaag is er weer nieuws bijgekomen, want de mannen van SamMobile hebben de specificaties en een schets van de Samsung Galaxy S3 (GT-i9300) ontvangen. Volgens Samsung Kies is GT-i9300 het serienummer van de opvolger van de Samsung Galaxy S2.

De specificaties van het toestel komen grotendeels overeen met wat we al eerder hoorden, maar het toestel heeft een 1,5 GHz quad-core processor. Dit is een beetje vreemd, omdat Samsung pas de Exynos 4412 heeft aangekondigd die een kloksnelheid van 1,4 GHz heeft.  Ook heeft het toestel een 8 megapixel camera i.p.v. een 12 megapixel camera en het scherm is 4,8 inch i.p.v. 4,7 inch. Aan de schets te zien heeft het toestel een fysieke homeknop.

Ook komt er versie van het toestel uit met nummer GT-i9300T, die ook de Samsung Galaxy S3 genoemd gaat worden. Hierbij staat de T vermoedelijk voor T-Mobile en betekent dat er een speciale versie in de Verenigde Staten gaat uitkomen voor deze provider.

Bron: SamMobile

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.