Vertraging voor Max Payne

In februari schreven we dat de game Max Payne ook de overstap zou maken naar Android. Volgens de originele planning zou het spel vanaf 26 april in Google Play moeten staan. Dat is de makers van Max Payne, Rockstar Games, niet helemaal gelukt. Op Twitter laten ze weten dat het nog wat langer duurt voordat de game ook op Android te spelen is.

Daarna volgde er nog een tweet waarin Rockstar zei dat er nog volop getest wordt om Max Payne klaar te maken voor zo veel mogelijk Android-toestellen.

Om je geheugen nog even op te frissen. Max Payne kwam in 2001 uit voor de PC. In het spel kruipt de gamer in de huid van agent Max Payne In New York. De game staat vooral bekend om bullet-time. Met een druk op de knop gaat het spel over in slowmotion en kun je kogels ontwijken en heb je meer tijd om je tegenstanders uit te schakelen. De game voor Android bevat alle levels die ook in de originele game te vinden waren.

Bron: Android Community

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.