Voorverkoop Essential Phone Gestart In De VS

Essential-PhoneAmazon en de Amerikaanse telecomprovider Sprint zijn begonnen met de voorverkoop van de Essential Phone. De eerste toestellen moeten binnen enkele weken geleverd worden.

Na lang wachten is de voorverkoop van de Essential Phone eindelijk gestart. De smartphone met zeer dunne schermranden en de mogelijkheid om de hardware met modules uit te breiden is vanaf nu in Amerika te bestellen bij de webwinkelgigant Amazon en de telecomprovider Sprint.

Andy Rubin, de oprichter van Android, heeft een nieuw bedrijf opgestart en in mei de eerste smartphone van het bedrijf gepresenteerd. De zogeheten Essential Phone viel op door de high-end specificaties, het randloos scherm en de modulaire eigenschappen. Oorspronkelijk was het de bedoeling om de Essential Phone al op 6 juni uit te leveren, maar de levering van de smartphone heeft vertraging opgelopen.

De Essential Phone is voorlopig alleen in de Verenigde Staten verkrijgbaar. Andy Rubin heeft nog niks laten weten over een mogelijke lancering in Europa.

Specificaties
De Essential Phone beschikt over een 5,7-inch scherm met een resolutie van 1.312 x 2.560 pixels, een Snapdragon 835-processor, 4GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een vingerafdrukscanner, een 13 megapixel dual-camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant en een USB C-aansluiting. Ook is er ondersteuning voor hardware-modules zoals een 360-graden camera.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.