Specificaties En Afbeelding Moto G6 Gelekt

Motorola_Moto_G6We verwachten dat Motorola deze maand de Moto G6 zal introduceren. Specificaties en afbeeldingen zijn nu echter al uitgelekt. De Moto G6 is een mid-range toestel, waarvan ook een Play-uitvoering zal worden geïntroduceerd.

Motorola heeft een zware periode achter de rug. Zo kwam onlangs naar buiten dat verschillende smartphones worden geschrapt en dat een hoop mensen worden ontslagen. Ook lekten details over de roadmap van het bedrijf uit. Toch zijn er nog dingen waarnaar we kunnen uitkijken, zoals bijvoorbeeld de introductie van de Moto G6.

Volgens de uitgelekte specificaties beschikt de Moto G6 onder andere over een 5,7-inch scherm met een resolutie van 2160 x 1080 pixels, een Snapdragon 450-processor, een dual-camera met een 12MP + 5MP sensor aan de achterkant, een 5 megapixel selfie-camera, een vingerafdrukscanner, NFC-ondersteuning en een 3.000mAh accu met Turbo Power technologie. Aan de achterkant zit 3D-glas die van kleur zal veranderen afhankelijk van het licht dat er op valt. Ook is er een microSD-kaart aansluiting aanwezig.

Motorola werkt ook aan de Moto G6 Play, die volgens de geruchten beschikt over hetzelfde formaat scherm, maar met een resolutie van 1440 x 720 pixels. Intern vinden we een Snapdragon 430-processor en een 4.000mAh accu.

Motorola heeft nog geen introductiedatum bekendgemaakt, maar we verwachten de smartphones deze maand te zien.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.