Google Play Family Nu Beschikbaar In Nederland

Google-Play-FamilyGoogle Play Family is vanaf nu beschikbaar in Nederland en België. Met Google Play Family is het mogelijk om betaalde content te delen met leden van je gezin.

Google introduceerde vorig jaar Google Play Family, waarmee het mogelijk is om betaalde content met maximaal vijf mensen van een gezin te delen. Het is mogelijk om apps, games en films te delen. Binnen een gezin is het dus niet meer nodig om een product meer dan eenmaal aan te schaffen. De enige vereiste om lid te worden van een groep is dat de leden in hetzelfde land wonen.

De beheerder van een gezinsgroep moet een creditkaart als betaalmethode gebruiken. De beheerder kan gezinsleden toevoegen door de beveiligingscode van de creditcard te bevestigen. De gehele groep kan aankopen doen via deze creditkaart. De beheerder kan wel instellen of er eerst toestemming gegeven moet worden voor het kopen van producten via de creditkaart.

Alle content die je na 2 juli 2016 hebt gekocht zullen worden toegevoegd aan de Google Play Family-groep. Het is mogelijk dat apps die voor deze datum zijn aangeschaft ook beschikbaar zijn, want ontwikkelaars kunnen zelf aangeven of content die voor 2 juli is aangeschaft ook gebruikt mag worden. Om een gezinsgroep aan te maken open je de Play Store en ga je naar Account -> Gezin -> Gezinsleden beheren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *