OnePlus Zal Op 19 September Nieuwe Smartphone Introduceren

oneplus5-headerOnePlus heeft uitnodigingen opgestuurd voor een evenement dat op 19 september zal plaatsvinden in Parijs. Vermoedelijk krijgen we tijdens dit evenement een speciale editie van de OnePlus 5 te zien.

Begin dit jaar introduceerde OnePlus de OnePlus 3T Colette Edition. Deze uitvoering van de OnePlus 3T kreeg een andere kleur behuizing en er waren slechts 250 exemplaren beschikbaar. Geïnteresseerden moesten naar Parijs vliegen om de smartphone te kopen.

Nu heeft OnePlus een uitnodiging verzonden voor een nieuw evenement in Parijs, dat op 19 september zal plaatsvinden. Wat we op deze dag te zien krijgen is onduidelijk, maar we weten wel dat OnePlus hiervoor een samenwerking is aangegaan met de Franse kledingontwerper Jean-Charles de Castelbajac. Op de uitnodiging staat de tekst “When the style meets its machine, one night in September in Paris“.

OnePlus-uitnodiging 19 september

Naar verwachting zal OnePlus ditmaal een speciale editie van de OnePlus 5 introduceren, die net als de OnePlus 3T Colette Edition weer beperkt beschikbaar zal zijn.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.