WhatsAppSniffer onderschept Whatsapp berichten

Whatsapp voor Android, iOS en Nokia is volledig af te luisteren. Een Spaanse ontwikkelaar heeft een app gemaakt waarmee je gesprekken kan onderscheppen.  De Android app die gebruikt wordt is gratis te downloaden in Google Play, alleen heb je voor het gebruik wel root-rechten nodig. Het lek is al bijna een jaar aanwezig in de chatdienst en zo wil de ontwikkelaar een reactie van Whatsapp krijgen, om te laten zien dat de beveiliging van de chatdienst zeer slecht is.

WhatsAppSniffer is een app die door middel van openbare en beveiligde Wi-Fi netwerken je netwerk scant en hierbij je in en uitgaande WhatsApp berichten onderschept. Naast gesprekken zijn ook telefoonnummers, verstuurde video’s, foto’s, coördinaten en contact-gegevens te verkrijgen, via notificaties zal worden aangegeven wanneer er een nieuw bericht verstuurd is.

De app kan alleen voor Android, iOS en Nokia worden gebruikt, want BlackBerry gebruikt eigen servers van de fabrikant RIM.

Screenshot van de app

 

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.