Update Temple Run brengt wallpapers

In de store van de game Temple Run stond al sinds de lancering van het spel op Android dat het binnenkort mogelijk zou zijn om wallpapers vrij te spelen. Nu is het moment daar. In Google Play staat een update voor het populaire spel. Nu kun je drie wallpapers vrij spelen; Temple Wall, Guy Dangerous en Evil Demon Monkeys. Uiteraard moet je daarvoor wel de nodige punten neerleggen, dus als je de apen als achtergrond op je toestel wil hebben, moet je weer de nodige meters afleggen op de muren van de tempel.

Verder zijn er in versie 1.0.3 nog de nodige verbeteringen doorgevoerd en een aantal bug fixes is opgelost. De makers van Temple Run vragen aan de gebruikers om alle problemen door te blijven geven. Ze hebben de ambitieuze doelstelling om van Temple Run de beste game te maken die er voor Android te vinden is.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.