Randloze Vernee Mix 2 Nu Verkrijgbaar Voor Slechts €144

Vernee Mix 2Vernee heeft de opvolger van de Vernee Mix geïntroduceerd, die tijdelijk dankzij een flash sale verkrijgbaar is voor slechts €144. De Vernee Mix 2 beschikt over een 6-inch scherm met zeer dunne bezels en een beeldverhouding van 18:9.

Vernee brengt smartphones op de markt met een veel lagere adviesprijs dan die van de concurrentie. Toch hebben de toestellen een mooie uitstraling en zijn ze uitgerust met krachtige specificaties. Zo beschikt de Vernee Mix 2 over een 6-inch scherm met een resolutie van 2160 x 1080 pixels, een 2,5GHz Helio P25 octa-core-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een dual-camera aan de achterkant (13MP + 5 MP), een 8 megapixel camera aan de voorkant, een zeer grote 4200mAh accu en een vingerafdrukscanner.

De Vernee Mix 2 draait op Android 7.0 (Nougat) en heeft dankzij het scherm met dunne bezels, de 18:9-beeldverhouding en de metalen frame met glazen afwerking, een premium uitstraling. De komende dagen is de smartphone HIER dankzij een aantrekkelijke korting verkrijgbaar voor slechts €144.

Vernee-Mix-2-smartphone

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.