“Vingerafdrukscanner Op Galaxy Note 9 Geïntegreerd In Beeldscherm”

Samsung Galaxy Note 8 achterkantVolgens de laatste berichten zal de Galaxy Note 9 de eerste Samsung-smartphone worden waarbij de vingerafdrukscanner is verwerkt in het beeldscherm. Samsung zou de technologie in het tweede kwartaal van 2018 klaar hebben voor grootschalig gebruik.

Op de Samsung Galaxy S8 en de Galaxy Note 8 is vanwege het grote scherm aan de voorkant geen ruimte meer over voor een vingerafdrukscanner. Samsung heeft daarom besloten om de vingerafdrukscanners aan de achterkant te plaatsen. Volgens analist Ming-Chi Kuo zal Samsung dit bij de Galaxy Note 9 totaal anders aanpakken.

Samsung is namelijk bezig met de ontwikkelingen van een vingerafdrukscanner die in een beeldscherm kan worden verwerkt. Hierdoor kunnen gebruikers het toestel ontgrendelen dor een vinger op het beeldscherm te plaatsen.

Samsung zal de geïntegreerde vingerafdrukscanner waarschijnlijk nog niet verwerken in de Galaxy S9. De technologie zou hiervoor niet op tijd klaar zijn.

via [gsminfo]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. hansz schreef:

    Dan zal dat wel weer het “grote”verschil worden met de de Galaxy S9 (plus) waardoor ze weer € 100,- extra kunnen verhogen in de prijs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.