KPN Brengt Visual Voicemail Op 16 Oktober Naar Android

kpn logoKPN heeft laten weten dat de telecomprovider vanaf 16 oktober Visual Voicemail zal uitrollen naar Android. KPN is de eerste provider die deze dienst naar Android brengt.

Visual Voicemail is al jaren beschikbaar voor iPhone-gebruikers en maakt het afluisteren van berichten nog eenvoudiger. KPN brengt de dienst nu ook uit naar KPN-klanten met een Android-toestel. De uitrol start op 16 oktober en zal op 25 oktober voor iedereen beschikbaar moeten zijn.

Nadat KPN-klanten met een Android-toestel toegang hebben tot Visual Voicemail, kunnen ze zelf aangeven welk bericht ze willen afluisteren, pauzeren of door- en terugspoelen. Ook kunnen gebruikers eenvoudig een nummer van de beller opslaan via de app en met 1 druk op de knop terugbellen of een sms-bericht terugsturen.

Klanten hoeven geen gebruik te maken van Visual Voicemail, maar KPN voert wel enkele wijzigingen door aan de huidige manier van berichten luisteren. Zo zal de VoiceMail Planner verdwijnen en kun je slechts 2 welkomstboodschappen opslaan inplaats van 5. Het aan- en uitzetten van voicemail is voortaan een stuk eenvoudiger. Zo hoef je alleen maar ‘AAN’ of ‘UIT’ te smsen naar 1233.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *