11.11 Sale: Zeer Veel Korting Op GearBest Tot 20 November

Gearbest 11-11 saleGearBest is een grote Chinese webwinkel waar veel smartphones, tablets en smartwatches van Chinese fabrikanten te koop zijn. Regelmatig zijn smartphones tijdelijk met flinke korting beschikbaar, maar nu de feestdagen dichterbij komen worden veel producten 20 dagen lang met korting aangeboden.

Tot 7 november kunnen klanten producten en couponcodes winnen met het spelen van spelletjes. Daarna zullen tot 20 november extra grote kortingen worden gegeven. Wat voor ons Nederlanders en Belgen vooral interessant is zijn de EU deals. Op DEZE PAGINA staan namelijk producten die via een warenhuis in Europa worden opgestuurd. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over importkosten. Mocht je nog opzoek zijn naar een voordelige smartphone met zeer dunne schermranden, dan is dit je kans. Wees er wel snel bij, want de voorraad in het EU warenhuis is beperkt.

Wil je meer weten over de aantrekkelijke kortingen of wil je gewoon eens door de webwinkel rondneuzen, klik dan op deze link. Hier staan alle acties en kortingen in één groot overzicht. De komende weken is de ideale gelegenheid voor mensen die op zoek zijn naar een leuk cadeau voor de feestdagen in december.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.