Teufel presenteert audiostreamingsysteem voor Android

Audiostreaming voor Android, ultieme vrijheid. Je zit op de bank, trekt je smartphone uit z’n holster en zet muziek aan, jouw muziek! Teufel heeft dit helemaal begrepen en is dan ook gekomen met de Raumfeld® One. Een Smart Speaker die het toelaat om muziek per WLAN af te spelen met je Android smartphone of tablet.

Het enige wat je nodig hebt om te beginnen met knallen nadat je de speaker ontvangen hebt is de gratis Raumfeld App uit Google Play. De Raumfeld App geeft automatisch aan of het moet gaan afspelen via de smartphone of via de externe Smart Speaker.

Raumfeld® One

Dit mooie stukje techniek is gebaseerd op de Raumfeld streaming technologie van Teufel zelf. Dat wil zegen, het gebruik van actieve luidsprekers met ingebouwde WLAN streaming en D/A converter. Na een zeer korte setup van de app en speaker verbinden de 2 automatisch en het apparaat heeft geen voorkeur voor bestandsformaten want hij speelt alles van MP3 tot OGG en FLAC rechtstreeks van je smartphone/tablet af.

De Raumfeld® One bestaat uit een compacte behuizing waarin twee 65mm conus drivers schuilgaan, twee 25mm tweeters en een downfire-subwoofer met een doorsnede van 130mm. Deze speakerformatie wordt aangestuurd door een Class D eindversterker met 100 Watt vermogen. Wat het gaat kosten? Tja, het prijsje mag er zijn want voor €449,99 heb je er een. Bestellen kan hier!

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.