Samsung Galaxy Note met Android 4.0 opgedoken

De Galaxy smartphones en tablets van Samsung lijken langzaam maar zeker de Android 4.0 update te krijgen, het duurt even maar dan heb je ook wat. Er is een Amerikaanse video opgedoken met daarin de Galaxy Note draaiend op Android 4.0 (Ice Cream Sandwich), de video zelf is opgenomen op een AT&T evenement in Amerika.

De verschillen tussen Android ICS en Android Gingerbread zijn minimaal waar te nemen aangezien Samsung zijn toestellen altijd voorziet van de TouchWiz interface. Voor de oplettende kijker (en kenner) valt het meteen op dat het hier om Android 4.0 gaat. Ze laten in het filmpje namelijk niet alleen de systeeminstellingen zien waar te lezen is dat het om Android 4.0 gaat maar ook zie je de knop “instellingen” in de notificatiebalk (uitgeklapte toestand) zitten.

We kunnen hieruit dus concluderen dat de update naar Android 4.0 voor de Galaxy Note klaar staat in de VS. Wanneer de update naar Nederland komt is nog niet bekend, maar als we kijken naar hoe lang het duurde met de Galaxy SII raadt ik jullie aan niet je adem in te houden tot het zover is.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.