“De Google Play Store Krijgt Eigen Notificaties En Luisterboeken”

Google Play StoreDe Google Play Store krijgt in de toekomst waarschijnlijk een sectie waar gebruikers luisterboeken kunnen downloaden. Hiervoor zijn namelijk aanwijzingen gevonden in de laatste versie van de Play Store. Ook krijgt de app-winkel eigen notificaties.

Google heeft deze week een nieuwe versie van de Play Store uitgerold. In de code van de Google Play Store zijn nu aanwijzingen gevonden voor audioboeken. Verschillende regels met code gaan namelijk over luisterboeken, die in dezelfde categorie verkocht zullen worden als de e-books. Wanneer een e-book ook verkrijgbaar is als luisterboek zal daar een knop voor worden geplaatst. Naar verwachting zal het nog wel een behoorlijke tijd duren voordat de eerste luisterboeken beschikbaar zijn.

Verderop in de code zijn aanwijzingen gevonden voor notificaties binnen de Play Store. Waar de notificaties precies voor zullen worden gebruikt is nog niet helemaal duidelijk, maar het is wel zeker dat een aantal van deze notificaties gaat over de apps die je geïnstalleerd hebt op je toestel.

Play Store code

Als laatste is een aanwijzing gevonden voor het verdwijnen van de ‘wacht op wiFi’-functie. Momenteel kun je aangeven dat een update pas gedownload kan worden wanneer je op WiFi zit. Waarom deze functie mogelijk zal verdwijnen is onduidelijk.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.