Update voor Instagram maakt foto’s met diepte mogelijk

De populaire fotoapp Instagram heeft een kleine update gekregen naar versie 1.1.0. Door deze update is het nu mogelijk om foto’s met diepte maken, ookwel de tilt-shift-technologie genoemd.

Door deze nieuwe functie kunnen gebruikers gemakkelijk instellen waar de foto vervaagd moet worden, hierdoor kunt u het belangrijkste deel van de foto beter in beeld brengen en vallen de andere dingen op de foto minder op, zodat het oog op het belangrijkste deel valt. Om de optie in te schakelen moet u op het regendruppel-icoon klikken.

Er zijn twee manieren om uw foto te vervagen, u kunt de horizontale vervaging of ronde vervaging gebruiken, de horizontale vervaging is handig voor het vervagen van gezichten en de ronde vervaging is handig om een tekst uit een foto te vervagen.

Dit is de eerste update van Instagram waarbij nieuwe functies worden toegevoegd, bij de andere updates werden er alleen bugs opgelost.

De update kunt u downloaden uit Google Play.

Heeft u de app nog niet, maar wilt u hem wel proberen? Klik dan hier om de app te downloaden (gratis)

 

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.