Een update over updates

Iedere dag komen er updates van apps uit sommige met veel veranderingen en sommige met alleen wat bug fixes. In dit artikel worden er een drietal apps nader belicht aan de hand van de updates van afgelopen week.

Titanium Backup
Gisteren is er een update uitgekomen voor Titanium Backup. Eén van de populairste backup programma’s voor je android device. De belangrijkste nieuwe functie is de ondersteuning voor Google Drive. Titanium Backup maakt het nu mogelijk om een backup te maken naar dit remote platform. Het ondersteunde DropBox en Box al en daar is dus nu Google Drive bij gekomen. Om Titanium backup te kunne gebruiken heb je wel root toegang nodig.

Klik hier voor de app

 

WordPress
Bloggen het wordt wel heel makkelijk gemaakt om via WordPress een blog bij te houden. Zoals ze dat zelf noemen

via Android “on the go”. De laatste versie van hun Android applicatie heeft weer een paar nieuwe functies en verbeteringen waardoor het bloggen nu nog makkelijker wordt gemaakt. Zo is er nu een auto save toegevoegd welke er voor zorgt dat iedere 60 seconden je post wordt bewaard. Daarnaast zijn er diverse snelheid verbeteringen doorgevoerd en is alles een stuk betrouwbaarder geworden.

Klik hier voor de app

 

JustPictures
Als laatste software updates in dit artikel het wat minder bekende JustPictures. Een goedwerkende en overzichtelijke photo gallary app met mogelijkheden voor lokale en remote storage. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om onder andere Picasa, Facebook, Windows Live (Skydrive), Flickr en als nieuwste in deze update 500px foto’s te bekijken. Behalve bij 500px kunnen ook foto’s worden geupload vanuit je device. Een ander verbetering in deze versie is het aanmaken van albums bij het uploaden van foto’s.

Klik hier voor de app

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.