Toch Geen Vroege Lancering Samsung Galaxy S9 (Plus)

Samsung-Galaxy-S9-mock-upGeruchten spreken al vrij lang over een vroege lancering van de Samsung Galaxy S9 (Plus). Zo zou Samsung de smartphone mogelijk al in januari tijdens de CES presenteren. Samsung heeft nu gereageerd op deze berichten.

Om een vergelijkbaar fiasco als met de Galaxy Note 7 te voorkomen wil Samsung meer tijd besteden aan het controleren van nieuwe smartphones. Dit is dan ook de reden dat Samsung de Galaxy S8 dit jaar wat later heeft gepresenteerd. De extra tijd die Samsung heeft gestoken in het ontwikkelen en testen van de Galaxy S8 lijkt goed uit te pakken.

Toch zou Samsung de Galaxy S9 volgens eerdere geruchten dit keer weer wat eerder willen introduceren. Op deze manier zou de Zuid-Koreaanse fabrikant de concurrentie te snel af willen zijn. Samsung heeft nu echter gereageerd op deze berichten en tegenover The Korea Herald aangegeven dat de kans nihil is dat iemand buiten Samsung’s labs een voorproefje gaat krijgen op de Samsung Galaxy S9. Niet alleen zal de onthulling niet tijdens de CES plaatsvinden, ook partners moeten nog wat langer geduld hebben.

Dankzij Samsung’s reactie kunnen we nu met zekerheid zeggen dat een vroege lancering niet in de planning staat.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.