“Nu Ook Foto’s Van Witte Galaxy S8 Gelekt”

witte-samsung-galaxy-s8De afgelopen weken lekker er bijna dagelijks gegevens uit van Samsung’s aankomende vlaggenschip, de Galaxy S8. Ditmaal zijn er foto’s gelekt waarop volgens de bron de witte uitvoering van de smartphone te zien zou zijn.

Tot nu toe waren alleen nog maar foto’s gelekt van de zwarte Galaxy S8, maar Samsung lijkt ook een witte uitvoering op de markt te willen brengen. De witte variant is nu namelijk gespot op foto’s. Op de foto’s van de witte Galaxy S8 zien we nog duidelijker de sensoren aan de bovenkant van het toestel en het formaat van het scherm.

Volgens de geruchten zullen de Galaxy S8 en de Galaxy S8+ op het schermformaat na niet veel van elkaar verschillen. De Galaxy S8 krijgt waarschijnlijk een 5,8-inch display en de Galaxy S8+ een 6,2-inch display. Beide toestellen beschikken verder over 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een waterdichte behuizing, een 12 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner en een irisscanner.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.