Galaxy S Advance nu ook in Nederland

Het is dan eindelijk zover, de Samsung Galaxy S Advance (i9070) is door Samsung uitgebracht in Nederland. Het toestel lijkt qua uiterlijk veel op zijn high-end broer de Samsung Galaxy SII maar is qua prijs een betaalbaar alternatief. De Galaxy S Advance is eigenlijk de opvolger van de Galaxy S plus en daarmee de tweede opvolger van de Galaxy S.

Het toestel is iets dikker dan de Galaxy SII maar lijkt verder zeer veel op de SII. Verder is het toestel voorzien van een Super AMOLED touchscreen van 4-inch. De grootste vooruitgang vinden we in de 1GHz dual-core processor die de Galaxy S Advance heeft gekregen, wat een stuk sneller is dan de 1,4GHz single-core van de Galaxy S Plus.

De Galaxy S Advance heeft ook een camera met maar liefst 5MP en aan de voorkant een camera met 1,3MP. De smartphone draait op het besturingssysteem Android Gingerbread (2.3) en heeft natuurlijk de Samsung skin TouchWiz.

Maar goed, het toestel is vanaf nu ook verkrijgbaar in Nederland en ook al gaf Samsung het toestel een pittige adviesprijs mee van 469 euro, lijkt het nu het toestel in de schappen ligt mee te vallen. De Samsung Galaxy S Advance wordt los verkocht voor een prijs van rond de 350 euro.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.