Android ICS update voor LG 2X Speed vertraagd

Ondanks het feit dat LG eerder de Android 4.0 update voor de LG 2X Speed, aankondigde voor in het tweede kwartaal. Komt deze toch een vol kwartaal later. Een medewerker van LG heeft aangegeven dat het LG vlaggenschip, de 2X Speed, pas tussen juli en september een update gaat krijgen naar Android Ice Cream Sandwich.

Dit kwam aan het licht toen een medewerker van LG Singapore een reactie gaf op de vraag van een klant via Facebook. De klant gaf aan dat talloze Sony Ericsson-toestellen uit 2011 al wel voorzien zijn van Android 4.0, waarop de LG medewerker reageerde met de opmerking dat de update is vertraagd tot het derde kwartaal en dat eerder niet ging lukken.

Hoe het komt dat de update vertraagd is, is niet duidelijk en we weten ook niet of andere LG-modellen hier last van zullen hebben. Wel is het vreemd dat LG altijd als één van de eerste fabrikanten na de release van een nieuwe Android-versie, van de daken schreeuwt wanneer haar toestellen een update gaan krijgen, terwijl deze planning tot dusver nooit tot zelden is gehaald.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.