OnePlus 7 Pro Ontvangt Update Met Scherm en Camera Fixes

OnePlus_7_ProOnePlus heeft een update uitgerold die een aantal problemen op de OnePlus 7 Pro moet oplossen. Zo is er onder andere een fix voor de zogeheten “ghost touches” toegevoegd en moet de update de cameraproblemen verhelpen.

Eerder schreven wij dat gebruikers van de OnePlus 7 Pro klagen over “ghost touches”, waarbij het lijkt alsof iemand het scherm aanraakt terwijl dit helemaal niet het geval is. Het uitschakelen van NFC leek het probleem te verhelpen, maar dankzij de nieuwe update is het probleem opgelost zonder dat gebruikers NFC hoeven uit te schakelen.

Dankzij de Oxygen OS-update (versie 9.5.7.GM21AA) zijn ook het twee keer tikken om het scherm te wekken en het always on-scherm verbeterd. Daarnaast komt OnePlus met een oplossing voor de slechte geluidskwaliteit van telefoongesprekken bij apps van derden.

Als laatste moet de update zorgen voor een betere kwaliteit van de camera, iets waar gebruikers al sinds de lancering van de smartphone over klagen. De camera-update moet zorgen voor een verbeterde contrast, verbeterde kleurpresentaties, verbeterde witbalans, verbeterde stabiliteit en verbeterde autofocus. Ook zijn de HDR-scenes niet meer onzuiver, is de NightScape helderder en komen de ongewenste groentinten bij onderbelichte omstandigheden niet meer voor.

Zien jullie een duidelijk verschil sinds de laatste Oxygen OS-update?

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.