Officiële beelden van ASUS Transformer Padfone

Het is alweer een tijdje geleden dat we het over de ASUS Padfone hebben gehad en aangezien het een mooi product is die steeds dichterbij komt, mogen we het er wel weer eens over hebben. Er is namelijk voor het eerst een officiële promo video vrijgegeven door ASUS.

De ASUS Transformer Padfone

Wat was de Transformer Padfone ook alweer? De Padfone is een unieke combinatie van tablet en telefoon. Het bestaat uit een telefoon met Android 4.0 die je in een soort van case kan stoppen, deze case heeft het model en scherm (10.1-inch) van een tablet. De smartphone is voorzien van een 1.5GHz Snapdragon S4 dual-core processor en een 4.3-inch Super AMOLED qHD-scherm, verder heeft de telefoon een 8MP camera.

Verder is één van de accessoires voor dit apparaat zeer speciaal te noemen en daarom ook zeker noemenswaardig. Het gaat namelijk om de stylus die bij het toestel hoort, hiermee kun je natuurlijk gewoon schrijven en tekenen zoals je verwacht van een stylus. Maar nog handiger is het feit dat je er ook mee kan bellen en dit beantwoord gelijk de vraag van veel mensen “Wat als je de Padfone als tablet gebruikt en je wordt gebeld”. Nou, dan doe je dus de stylus tegen je oor.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.