“HMD Global Wil Nokia 7 Wereldwijd Uitbrengen”

HMD-Global-Nokia-7HMD Global heeft in oktober de Nokia 7 in China op de markt gebracht. De verkoopaantallen in dat land zijn boven verwachting, waardoor HMD Global nu zou overwegen om de smartphone wereldwijd op de markt te brengen.

HMD Global heeft sinds ongeveer een jaar de exclusieve rechten op de Nokia-merknaam. Hierdoor zijn het afgelopen jaar de Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6 en de Nokia 8 in Nederland op de markt verschenen. In China heeft de fabrikant echter nog een andere smartphone uitgebracht onder de naam Nokia 7. De mid-range Nokia 7 verkoopt in China erg goed, waardoor HMD Global de smartphone begin 2018 ook naar Europa wil brengen.

In China gaat de Nokia 7 voor omgerekend ongeveer 350 euro over de toonbank. De smartphone beschikt onder andere over een 5,2-inch scherm met een Full HD-resolutie, een Snapdragon 630-processor, 4GB of 6GB werkgeheugen, 64GB of 128GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 16 megapixel camera van Carl Zeiss aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant en een 3.000 mAh accu.

Als de Nokia 7 begin 2018 in Europa op de markt zal verschijnen dan krijgt de smartphone vanwege de importbelastingen waarschijnlijk een adviesprijs mee van ongeveer 400 tot 450 euro.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *