Samsung Galaxy S9 en S9+ Opgedoken Op Site FCC, Introductie Dichtbij?

Samsung-Galaxy-S8-promoDe Samsung Galaxy S9 en de Galaxy S9+ zijn opgedoken op de site van de Amerikaanse keuringsinstantie FCC. Op de site staan weinig details, maar het feit dat de smartphones nu al online staan wijst mogelijk op een zeer snelle introductie.

De Galaxy S9 en Galaxy S9+ staan op de site van de FCC geregistreerd als de SM-G960F en de SM-965F. De toestellen zijn een stuk eerder geregistreerd bij de FCC dan voorgaande jaren, waardoor de media nu spreekt over een mogelijke eerdere introductie.

Eerder dit jaar doken verschillende keren geruchten op over een mogelijke introductie van de Galaxy S9(+) in januari. De laatste weken spreken de meeste bronnen echter weer gewoon over een introductie aan het einde van februari. Dat de toestellen nu al opduiken bij de FCC is daarom opmerkelijk te noemen, aangezien voorgaande toestellen meestal een maand na het opduiken bij de FCC officieel werden geïntroduceerd.

We kunnen niks met zekerheid zeggen totdat Samsung officiële persuitnodigingen opstuurt voor een aankomend evenement. Het is in ieder geval duidelijk dat de Zuid-Koreaanse fabrikant zelf zo goed als klaar is voor de introductie van de nieuwe vlaggenschip-smartphone.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Dinolog schreef:

    Weinig Spectaculairs na de S8 modellen. Een upgrade meer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.