Xiaomi Start Uitrol Android 8.0 (Oreo) Voor Xiaomi Mi A1

Google-Xiaomi-Mi-A1Deze week is de Xiaomi Mi A1 veel in het nieuws op Androidics.nl. Zo schreven wij eerder deze week al een review over dit toestel en starten we morgen een weggeef actie waarbij wij de Xiaomi Mi A1 weggeven aan één van onze lezers. Er is echter nog meer mooi nieuws, want Xiaomi is gestart met de uitrol van Android 8.0 (Oreo).

Xiaomi bracht de Mi A1 in september op de markt. De Mi A1 is onderdeel van het Android One-programma van Google, waardoor de smartphone draait op een stock-versie van Android. Ook kun je bij een Android One-toestel zeer snel de nieuwste updates verwachten. Dit is bij de Xiaomi Mi A1 niet anders, die op de laatste dag van het jaar de update naar Android 8.0 (Oreo) heeft ontvangen.

Xiaomi Mi A1 Android 8.0 Oreo

De update naar Android 8.0 brengt naast de nieuwste Android-functies ook de beveiligingspatch van december met zich mee. Het kan zijn dat je de update nog niet hebt ontvangen, omdat updates altijd in fasen worden uitgerold. Meestal duurt het enkele dagen tot enkele weken voordat iedereen de update binnenheeft.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.