OnePlus Stopt Uitrol OxygenOS 5.0 Vanwege Ontdekte Bug

OnePlus OxygenOS 5.0 OreoOnePlus heeft de uitrol van OxygenOS 5.0 stopgezet, omdat het bedrijf een bug heeft gevonden. Hierdoor moeten gebruikers langer wachten voordat ze Android 8.0 (Oreo) op hun toestel kunnen installeren.

De uitrol van de OxygenOS 5.0-update, dat is gebaseerd op Android 8.0 (Oreo), gaat niet erg soepel. Zo kregen OnePlus-gebruikers die de update al hebben ontvangen een waarschuwing van Google Play Protect over de mogelijke gevaren van de ‘FactoryMode’-app. Nu bleek deze waarschuwing gelukkig een ‘false positive’ en is dit probleem ondertussen opgelost.

Er is nu echter een nieuw probleem gevonden, waardoor OnePlus de uitrol van de update voor de OnePlus 3T en de OnePlus 3 volledig heeft stilgelegd. Ook de update voor de OnePlus 5 is uitgesteld. OnePlus heeft op het forum van het bedrijf aangegeven te werken aan een oplossing voor de bug, die via OxygenOS 5.0.1 zal worden uitgerold.

OnePlus heeft geen details naar buiten gebracht over de gevonden bug. Het is dus niet helemaal duidelijk waarom OnePlus de uitrol van de Oreo-update heeft stilgelegd.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.