Samsung Galaxy S8-gebruikers Last Van Ongevraagd Opstartende Vergrendelscherm

Samsung-Galaxy-S8-promoOp het internet zijn klachten opgedoken van Samsung Galaxy S8-gebruikers die last hebben van een snel leeglopende accu, omdat hun toestel op willekeurige momenten het vergrendelscherm opent. De klachten komen binnen van zowel Galaxy S8- als Galaxy S8+-gebruikers.

Op het internet verschijnen steeds meer meldingen van gebruikers die ervaren dat hun vergrendelscherm willekeurig opent. Doordat het scherm steeds aanspringt gaat de accu sneller leeg. Naast meldingen van Galaxy S8(+)-gebruikers zijn er ook een aantal klachten binnengekomen van Galaxy Note 8-gebruikers.

De gebruikers melden dat het probleem zowel voorkomt als het scherm uit zichzelf op time-out gaat of als je het scherm uitzet via de aan/uit-knop. Op willekeurige momenten springt het beeld uit de slaapstand en toont het scherm het vergrendelingsscherm voor ongeveer 10 seconden. Doordat dit proces zich continue blijft herhalen is de accu een stuk sneller leeg.

Gebruikers hebben zelf nog geen oplossing kunnen vinden en Samsung heeft nog niet gereageerd op de klachten over dit problemen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.