Nieuwe Samsung Chromebook Krijgt 13 Megapixel Camera

samsung-chromebook-proSamsung werkt aan een nieuwe Chromebook, die we in het geruchtencircuit kennen als ‘Nautilus’. Volgens nieuwe informatie beschikt dit apparaat onder andere over een 13 megapixel camera.

Samsung heeft vorig jaar al de Chromebook Plus en de Chromebook Pro op de markt gebracht en er zijn nu aanwijzingen gevonden dat de Zuid-Koreaanse fabrikant aan een nieuwe Chromebook werkt. In het geruchtencircuit duikt de nieuwe Chromebook steeds op onder de naam ‘Nautilus’, maar dit is slechts een codenaam. Volgens de geruchten is het onder andere mogelijk om het scherm los te koppelen, waardoor je het toestel ook als Chrome OS-tablet kunt gebruiken. Ook komt de Chromebook met een pen, waarmee je op het scherm kunt schrijven.

Volgens de laatste informatie krijgt de Nautilus een 13 megapixel camera met een IMX258-sensor van Sony. Dezelfde sensor is ook te vinden in de LG G6. De Chromebook krijgt dus een camera van goede kwaliteit. Er is nog niet eerder een Chromebook uitgebracht met een dergelijk goede camera.

Het is nog onduidelijk wanneer Samsung’s ‘Nautilus’ Chromebook op de markt zal verschijnen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.