Android sportzomer

Het wordt deze zomer weer een drukke sportzomer. De gebruikelijke sport evenementen als Roland-Garros, Wimbledon, Tour de France maar dit jaar ook twee extra sport evenementen het EK voetbal in Polen en de Oekraïne en de Olympische spelen in Londen.

Inmiddels zijn er apps beschikbaar voor het EK voetbal, welke start op 8 juni 2012 en voor Roland-Garros welke voor 27 mei staat gepland. Wanneer er andere sport apps uitkomen voor bijvoorbeeld Wimbledon of de OS zullen wij hier ook over berichten.

 

Roland-Garros

Als tennis niet je ding is, is de Rolland-Garros app niets voor jou, of misschien toch …. Het is een heel mooie en complete app. Het beschikt over de gebruikelijke en noodzakelijk zaken als spelschema,
spelers info, rangen en standen. Maar ook live verslaglegging (ook daarvoor dient het evenement eerst van start te gaan). Onder het kopje My RG de mogelijkheden tot facebook en twitter en het volgen van je favoriete spelers. Speciaal voor de bezoekers van het evenement is er een virtuele toer met een overzicht van het complex en boven in het scherm de verschillende informatie views, zoals restaurants, banen, WC’s en toegangspunten. Onder in het scherm nog verschillende mogelijkheden met betrekking tot navigatie en andere leuke functies. Kort om een mooie en verzorgde app waarmee je nu al in de stemming komt voor het evenement. 27 mei is de eerste speeldag en als het weer mee zit zal op zondag 10 juni de finale worden gespeeld.

Klik hier om de app te downloaden

 

EK Voetbal

Een recht toe recht aan applicatie met de nodig informatie over het EK en de deelnemers. De app start met een duidelijk overzicht van alle wedstrijden op datum. Op de verschillende wedstrijden kan weer verder worden ingezoomd waardoor er meer info beschikbaar komt. Onder andere over het stadion. De applicatie bouwer beloof ook informatie over: uitslagen, opstellingen, doelpunten, standen in de verschillende groepen en de gele en rode kaarten. Om ervaringen hiermee te kunnen delen dient het EK eerst van start te gaan. 8 Juni zal dit gebeuren en kunnen wij deze app op zijn volle functionaliteit beoordelen. Alleen geïnteresseerd in de prestaties en de wedstrijden van het Nederlandsch elftal dan kun je via het menu gebruik maken van de Nederland optie.

Klik hier om de app te downloaden

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.