Specs HTC Ville C uitgelekt

Er zijn specificaties gelekt van de HTC Ville C, een toestel die nog niet is aangekondigd door HTC zelf. Het toestel zou beschikken over HTC Sense 4.5 en Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). Als we naar de overige toestellen van HTC kijken, kunnen we concluderen dat de HTC Ville C bij de midrange klasse hoort van HTC. Als we verder naar de specificaties kijken zien we dat het toestel is voorzien van 1GB intern geheugen en een 8MP camera met de mogelijkheid tot opnemen 1080p video’s. De batterij is een 1650mAh.

De HTC Ville C zal zoals al gezegd gaan draaien op Android ICS met als schil HTC Sense 4.5, wat apart is aangezien de meest actuele versie van Sense, 4.0 is. Als processor is de Qualcomm S3-processor (dual-core) ingezet, verder heeft het toestel 16GB interne opslag en een 4.3-inch qHD scherm, dit is hetzelfde type scherm als waar de Sensation-lijn van HTC mee uitgerust is.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.