*Update* Samsung schakelt S Voice uit

Dit weekend lekte de app S Voice uit. Dit is de stemgestuurde assistent van Samsung en is alleen bedoeld voor de Galaxy SIII. Ontwikkelaars van XDA wisten de app van het nieuwe vlaggenschip van Samsung te halen en ook beschikbaar te stellen voor andere Ice Cream Sandwich-toestellen dan de SIII. Maar daar heeft Samsung nu een stokje voor gestoken. Het is nu niet meer mogelijk om met de gelekte apk S Voice verbinding te maken met de server. Als er nu een stemopdracht wordt gegeven vanaf een ander toestel dan de SIII dan komt er een network error in beeld te staan.

Op het XDA-forum wordt ondertussen al hard gewerkt aan een manier om de blokkade van Samsung te omzeilen. Samsung lijkt dus te willen voorkomen dat de app op andere toestellen dan de SIII werkt. Daarvoor moeten we nog iets meer dan een week geduld hebben. De nieuwste Galaxy is vanaf volgende week dinsdag te koop.

Update

De oproep op XDA lijkt effect te hebben, want er is al een workaround opgedoken. Wie een poging wil wagen om S Voice alvast uit te proberen kan hier lezen hoe dat kan.

Bron: Android Central

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

1 Reactie

  1. Edward Butter schreef:

    Ik denk dat Samsung zich met hun beleid behoorlijk in de vingers gaan snijden.
    Ik heb een Samsung Galaxy Note en ben absoluut blij met de techniek die het toestel me biedt.
    Samsung probeert echter teveel af te schermen en dat zullen de gebruikers in toenemende mate niet gaan pikken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.