Motorola maakt updateschema voor ICS bekend

Motorola heeft bekendgemaakt welke toestellen en tablets een update kunnen verwachten naar Android 4.0 (Ice cream Sandwich). Het gaat vooral om toestellen in de Verenigde Staten, maar ook een aantal Motorolas in Europa komen in aanmerking voor Android 4.0. In het tweede kwartaal, dat al halverwege is, komt er een update voor de Razr en de Xoom met alleen WiFi. In het derde kwartaal, dus tussen juli en september, krijgen de Xoom 2 en de Xoom 2 Media Edition de beschikking over Ice Cream Sandwich. Verder laat Motorola weten dat er gewerkt wordt aan een ICS-update voor de Xoom met WiFi en 3G.

Motorola heeft in een verklaring laten weten dat de update naar ICS wel een verbetering moet zijn voor de toestellen. Als dat niet het geval is, dan komt er geen update voor het toestel. Vooral in de Verenigde Staten is het voor veel Motorola-bezitters slecht nieuws. Daar blijven onder meer de nog niet zo oude Droid 3 en Droid X2 verstoken van Android 4.0.

Bron: Motorola

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.