LG Werkt Ook Aan Opvouwbare Smartphone

opvouwbare-smartphone-patent-LGFabrikanten als Samsung, ZTE en Huawei werken hard om een opvouwbare smartphone werkelijkheid te maken. De Zuid-Koreaanse fabrikant LG lijkt nu ook te werken aan een dergelijke smartphone. LG heeft namelijk een patent aangevraagd voor een opvouwbare smartphone met een flexibel scherm.

Een nieuwe patentaanvraag van LG omschrijft een toestel als “mobiele telefoon met een flexibel scherm dat opgevouwen kan worden.” Het is dus zeer duidelijk wat LG met dit patent van plan is. In de bijbehorende afbeeldingen zien we een smalle smartphone die kan worden uitgeklapt tot een groter formaat.

In tegenstelling tot de ZTE Axom M, die ZTE eind 2017 introduceerde, heeft de smartphone van LG geen naad in het midden. Dit komt doordat het toesten gebruik maakt van één buigbaar scherm, inplaats van twee losse schermen.

Wanneer LG daadwerkelijk een opvouwbare smartphone zal introduceren is nog onduidelijk. De opvouwbare smartphone van Samsung zal waarschijnlijk begin 2019 op de markt verschijnen.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.