“Dit Is De Draadloze Lader Voor De Samsung Galaxy S9”

Samsung Galaxy S9Bij de Amerikaanse keuringsinstantie FCC is een nieuwe draadloze lader voor de aankomende Galaxy S9 opgedoken. De verschillen met de voorganger lijken niet erg groot.

Samsung zal de Galaxy S9 en S9 Plus op 25 februari officieel introduceren. Naast de smartphones zal de fabrikant ook nieuw rand-apparatuur op de markt brengen, waaronder de nieuwe DeX-station. Nu is er bij de FCC een handleiding opgedoken voor een nieuwe draadloze oplader voor de Galaxy S9. De oplader heeft veel overeenkomsten met zijn voorganger, de EP-N5100-lader.

De nieuwe oplader is iets dunner dan zijn voorganger en heeft ingebouwde luchtkoeling, die automatisch zal worden geactiveerd zodra de lader te warm wordt. Het opvouwbare design blijft gelijk en de oplader maakt wederom gebruik van de QI-techniek.

Samsung-Galaxy-S9-draadloze-oplader

Intern heeft Samsung wel het nodige aangepast. Zo heeft de lader inplaats van drie laad-spoelen nu twee laad-spoelen. Deze laad-spoelen zijn zo gepositioneerd dat het niet uitmaakt hoe je het toestel op het station legt. De laadsnelheid blijft waarschijnlijk gelijk.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.