Drie LG L-Style smartphones

Dat LG over het algemeen niet inspeelt op de laatste technieken is bekend maar dat ze altijd hun best doen een mooi product in de schappen te krijgen met de nadruk op het design, dat siert ze. Zo komt LG nu met de L-Style serie met daarin de L3, L5 en L7, allemaal uitgerust met de zogenaamde “Floating Mass Technology. Deze techniek zorgt ervoor dat de toestellen dunner lijken. Verder zijn de toestellen uitgerust met een betere plaatsing van de toetsen zodat het de gebruiksgemak ten goede komt.

LG heeft ervoor gezorgd dat op het gebied van de specificaties veel verschil zit tussen de 3 toestellen, dit zorgt ervoor dat er altijd wel een smartphone tussen zit die perfect bij jou past. De Optimus L3 bijvoorbeeld, een basistoestel, uitgerust met een 800 MHz-processor, 3.2-inch beeldscherm, 3MP camera en draaiend op Android 2.3 (Gingerbread). Wanneer we dan kijken naar de L5 dan zien we specs als een 4.0-inch beeldscherm, ook een 800 MHz-processor, 5MP camera en Android 4.0 (Ice Cream Sandwich).

Dan komen we bij de laatste uit de reeks maar wel gelijk het paradepaardje, de Optimus L7. Deze smartphone is voorzien van een 4.3-inch NOVA beeldscherm, 5MP camera met autofocus, 4GB intern geheugen en Android 4.0. Het toestel zelf is slechts 8,7 mm dun!

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.