Foto’s van de Samsung GT-i9300 opgedoken

Via phoneArena is een foto opgedoken van een tot nu toe nog onbekend Samsung-toestel. Het gaat om de GT-i9300. Er zijn de afgelopen tijd al veel geruchten en mogelijke foto’s opgedoken van de Samsung Galaxy SIII, maar deze ziet er toch wat beter uit. De foto laat een toestel zien zonder fysieke knoppen onderin. Opvallend is dat de home-knop is omgewisseld met die waarmee je tussen apps kan switchen. In Ice Cream Sandwich zit de home-knop normaal gesproken links.

Het scherm heeft een verhouding van 16×9 wat betekent dat het een resolutie kan hebben van 720p. Het kan zijn dat deze foto’s de Samsung Galaxy SIII laten zien. De codenaam van de Galaxy SII was GT-i9100 terwijl de codenaam van de Galaxy Nexus GT-i9250 was. Als het niet de Galaxy SIII is, dan staat ons nog wat te wachten dit jaar van de kant van Samsung.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.