Meer VodafoneZiggo-klanten Nemen Mobiele Telefonie Af

VodafoneZiggoTelecombedrijf VodafoneZiggo weet steeds meer klanten aan te trekken die ook mobiele telefonie afnemen. Van de 3,9 miljoen klanten met een kabelaansluiting bij Ziggo heeft ongeveer een vijfde mobiele telefonie afgesloten bij Vodafone. Dat zijn bijna 100.000 klanten meer dan in het vierde kwartaal.

Met de samenvoeging van Ziggo en Vodafone zetten de bedrijven in op meerdere diensten. Hierdoor is het voor klanten moeilijker om hun abonnement op te zeggen. Ondanks de groeiende aantal klanten is er echter niet alleen goed nieuws voor Vodafone. Vanwege de nieuwe regels op het gebied van roaming en het lenen van geld voor een telefoon, daalde de omzet van de mobiele tak in 2017 met ongeveer 8 procent. Er is namelijk minder inkomsten te halen uit roaming en steeds minder mensen kopen een dure telefoon bij hun abonnement, omdat een dure smartphone tegenwoordig moet worden aangemeld bij het Bureau Kredietregistratie (BKR). In het vierde kwartaal steeg de omzet weer een beetje.

De omzet van Ziggo’s kabelinternettak daalde in heel 2017 met 3 procent. De totale omzet van VodafoneZiggo daalde met 4 procent en kwam in 2017 uit op 4 miljard euro. De operationele winst kwam uit op 193 miljoen euro.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.