Vodafone Gaat Red- En Black-abonnementen Aanpassen

Vodafone LogoVodafone heeft vorige week aangekondigd dat de provider per 21 november de roamingspecificaties van de Red en Black abonnementen voor nieuwe klanten zal aanpassen. Nu blijkt dat deze aanpassingen ook gelden voor bestaande klanten.

Klanten die sinds 4 april een Red-abonnement hebben kunnen voor 15 euro eenmalig hun abonnement upgraden. Klanten krijgen ook gratis een aantal belminuten voor bellen vanuit Nederland naar andere Europese landen. Meer details hierover worden op 21 november bekend gemaakt.

Mensen met een Red-bundel kunnen onbeperkt bellen en sms’en binnen Nederland. Ook staat de optie Alles-in-1 Op Reis standaard geactiveerd. Met deze optie krijg je voor 2 euro per dag 50 minuten bellen, 50 minuten gebeld worden, 50 SMSjes en 50MB dataverkeer die in de Vodafone voordeellanden te gebruiken zijn. Voor 4 euro krijg je 125 minuten bellen, 125 minuten gebeld worden, 125 SMSjes en 125MB data.

Mensen met een Black-bundel krijgen 100 belminuten voor bellen naar het buitenland en onbeperkt bellen en sms’en vanuit Vodafone voordeellanden naar Nederland andere voordeellanden. Ook krijg je in deze landen per maand toegang tot 2GB dataverkeer.

De Red- en Black-abonnementen zijn als sim only verkrijgbaar vanaf 18 euro. Het is dus niet nodig om een nieuw toestel aan te schaffen.

via [telecompaper]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.