Aldi komt met Wolfgang ® Air Music streamer

Aldi kwam een tijdje terug al met een eigen smartphone-lijn, die ondanks het feit dat ze bijna niet te verkrijgen waren toch goed uit de testen kwam. Nu komt Aldi weer met iets nieuws onder de naam Wolfgang, namelijk de Wolfgang ® Air Music. Met dit handige apparaatje kun je overal in huis draadloos van je favoriete muziek genieten.

Het apparaat zelf bestaat uit drie onderdelen: een bridge, een streamer met ingebouwde 2 x 20 Watt RMS versterker en een streamer zonder versterker. Je sluit de bridge aan op een router, dit is om het Air Music netwerk te installeren. Deze bridge kan vervolgens overal in je huis staan, zolang het maar met een kabel is aangesloten op een router.

Wanneer het netwerk vervolgens is opgezet kun je de streamers aansluiten, via een draadloze verbinding. Alles aangesloten? Mooi, dan kun je het apparaat nu aansturen d.m.v. een app die zowel voor Android en iOS te verkrijgen is.

Video

Pluspunten

– Plug & Play – eenvoudige installatie om overal in huis van muziek te genieten
– Speelt gelijktijdig muziek af in meerdere zones
– Stream vanaf je PC of NAS naar o.a. je HI-FI installatie
– Ondersteunt Apple Air play (met Airport Express), Wi-Fi WPS
– Stream vanaf internet muziekdiensten zoals Aupeo, SHOUTcast en Tunein Radio
– Alléén te bedienen met een Apple of Android app
– Ondersteunt DLNA en alle gangbare audio formaten
– Afmetingen: Wi-Fi Bridge: 74x51x15 mm, Wi-Fi Audio Amplifier: 132x102x36 mm, Wi-Fi Audio: 130x95x35 mm

Nu nog even de belangrijkste vraag beantwoorden: “Wanneer komt dit leuke apparaatje uit?”. Dat zal ik jullie eens vertellen, dit apparaatje is vanaf 30 mei exclusief te verkrijgen bij de Aldi voor scherpe prijsje van 229 euro.

 

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.