Geen Ice Cream Sandwich voor Xperia Play

Sorry mensen, er komt geen Android 4.0 update voor de Xperia Play. De telefoon zou in combinatie met Android 4.0 niet stabiel genoeg draaien en dat is de oorzaak dat Sony heeft besloten geen ICS update vrij te geven voor de Xperia Play.

Sony liet dit weten op hun product blog. Ondanks het feit dat de Xperia Play ergens in juni de update zou krijgen, trekt Sony dit toch weer in. Sony is half april begonnen met het uitrollen van de Android 4.0 update voor zijn Xperia lijn.

Het besluit om de Xperia Play niet te updaten is volgens Sony voortgekomen uit de tests van ontwikkelaars en gebruikers, hieruit is gebleken dat de combi Xperia Play en Android ICS niet echt lekker was. Voornamelijk tijdens het spelen van games draaide de smartphone uiterst instabiel.

Welke toestellen wel?
Sony heeft in hetzelfde blogbericht laten weten welke telefoons wel een update krijgen naar Android 4.0, namelijk de:
– Xperia S
– Xperia P
– Xperia U

Als eerste is de Xperia S aan de beurt, deze update zal ergens eind juni vrijgegeven worden. Vervolgens komt de Xperia P. De mensen met een Xperia U zullen moeten wachten tot het derde kwartaal van 2012.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.