Picture-in-picture-functie YouTube Komt Ook Naar Desktop

YouTubeDe picture-in-picture functie van YouTube is al geruime tijd te gebruiken op Android, maar YouTube test de functie nu ook op de desktop. Met picture-in-picture kun je video’s blijven bekijken en beluisteren wanneer je opzoek gaat naar een andere video.

Picture-in-picture voor YouTube maakt het op Android mogelijk om een video te blijven bekijken wanneer je tegelijkertijd naar een andere video wilt zoeken. De huidige video is dan te zien in een kleiner venster in de hoek van het scherm.

De website 9to5Google heeft nu ontdekt dat YouTube dezelfde functie test op de desktop. YouTube voert een A/B-test uit waarbij er verschillende uitvoeringen tegelijk lopen. Op deze manier kunnen ontwikkelaars kijken welke manier het beste werkt.

youtube-picture-in-picture-desktop

De picture-in-picture functie is alleen beschikbaar voor een beperkt aantal YouTube Red-gebruikers. Als de functie op jouw account is geactiveerd kun je het PIP-venster activeren door ergens op de YouTube-pagina te klikken. Wanneer je terug gaat naar de homepagina van YouTube zal de video die speelt als picture-in-picture-video in de rechterbenedenhoek verschijnen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.